Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På riktigt.

Nu är den här!
På riktigt!
Med fågelsång
och tranedans.
Vårblommor
i rabatten.
"Musöronsblad"
i vårsolsglans.
Nu åker
räfsan fram,
fast man lutar
sig mest.
För kaffestund
på trappen
blir vårens
första fest.




Fri vers av alikavalika
Läst 291 gånger
Publicerad 2009-04-13 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika