Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En äldre dikt, som jag skrev i tvivlan.


Vägen

Jag går längs vägen,
men jag är inte först.
Jag kommer tvåa,
det är HON som är etta.
Jag kan inte gå om HENNE.
Det är inte möjligt,
jag har hela tiden tävlat
mot HENNE.
Redan första steget på
denna väg,
såg jag HENNE långt framför mig.
Det sken om HENNE,
ett varmt ljus.
Det gjorde HENNE oslagbar.
Och idag vet bara du hur vägen ser ut.




Fri vers av Alvöga
Läst 205 gånger
Publicerad 2009-04-14 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alvöga
Alvöga