Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i mina drömmar

I mina drömmar springer jag

i mina drömmar kämpar jag

i mina drömmar räddar jag liv

i mina drömmar är jag stark och modig

men när jag vaknar

är jag den vanliga rädda och tysta jag

som aldrig varit något av det i mina drömmar

men varför?

varför har jag dessa drömmar då?

är det en träning

eller en förberedelse?




Fri vers av gloria
Läst 195 gånger
Publicerad 2009-04-13 15:35



Bookmark and Share


  Rockalex
Det kan ju vara ditt undermedvetna som talar till dej
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

gloria