Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*


Saknar dig min vän

~~*~~ 

Min tår rinner ned för kinden
min mun får känna dess sälta
tappar fotfästet
hamnar
på mitt bröst
stannar där
för
att minnas
Dig

evighet

0

0

0

 

epione-09




Fri vers av Epione VIP
Läst 324 gånger
Publicerad 2009-04-13 18:57



Bookmark and Share


  erkki
Låter som en god bearbetning av ett sorgligt avsked. Varm, avskalat kärleksfull och innerlig.
Fin!
2009-04-22

  Hans Christian
Mycket fint skriven, en njutning att läsa.
2009-04-14

    leelee
Sorg...som får värka ut...utan bitterhet....vackert...
2009-04-14

    ej medlem längre
Fårstår din känsla av saknad.. av förlust.. din text tar tag om ngt inom mig..
2009-04-13

  ~Leonardo~
Tårar förlöser...det är skönare att gråta än att känna tomheten sprida sig...Vemodigt & vackert.
2009-04-13

  LassO
Stämningsfullt o vackert
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP