Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Actimel mot mjäll


OM man har 70% av immunförsvaret i magen

Varför ska man då behöva tillsätta nåt skit

Som kallas ”actimel”

Man undrar liksom hur de bakterierna

Tillverkas..

Och varför


OCH det ska vara ”tarmbakterier”

Från vilkens tarmar kommer dom

Och varför ska man tillsätta sånt

Då kroppen tillverkar det själv…




Fri vers av LassO
Läst 175 gånger
Publicerad 2009-04-14 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO