Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självförakt



Hans självförakt

Var så stort

Så hundarna kände det



Hanarna lyfte på benet och

Pinkade på hans ben




Fri vers av LassO
Läst 172 gånger
Publicerad 2009-04-14 07:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO