Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en märklig hund II

 

 

en märklig hund cyklar på din gata

men bara fram och tillbaka

 

nu kliver han av cykeln

och kissar mot din dörr 

 

ylar sen försiktigt

för att inte skrämma

 

nu cyklar han igen

men bara fram och tillbaka

 

 

 

 

 




Fri vers av micke marin
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-23 09:00



Bookmark and Share


  korpfjäder
Om det är som jag tror har jag nyss läst något liknande i en såndär bok som vi tanter gärna förlorar oss i.
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin