Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten natt-önskan till alla medmänniskor


God natt och sov gott

God natt och sov gott
du människa i livet
du som är sorgsen
vilsen och trött.
Du som av livets törnar är nött.
Jag önskar allt gott
som kan bliva dig givet
må kärlek och glädje
få lysa din stig




Övriga genrer av baruk
Läst 304 gånger
Publicerad 2009-04-14 02:09



Bookmark and Share


  Roula O
en jättevacker godnattdikt som du delar med dig...passar på att önska dig en god natt du med :)
2009-04-15

  Lilla My* VIP
Vilken vackert varm godnattdikt du skriver här till medmänniskor!
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

baruk