Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand i hand

Ska vi gå hand i hand

utan tvång

min själ den tar ett andetag

Respektera varandra för dem vi är

Finnas där

älska som bara vi kan......




Fri vers av flickan i spann
Läst 149 gånger
Publicerad 2009-04-14 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann