Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Look, and give me heaven.

 

Watch out,
looking back.
Can't remember the last time
I saw you.
Maybe I never have...
...seen you.
Give me something to
hold on to,
my thoughts keep slipping.
It's barely possible,
or imaginary.
Look at him,
he can see her.
Heaven is not an expression.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 358 gånger
Publicerad 2009-04-14 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel