Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu mer .. plågad. Hur länge klara man ?


Kännslan

Väntan, ensamheten, förtvivlan, en känsla av att inte räcka till
Kramperna i magen, hjärnan som vrider och vänder på alla tankar
Den ständiga undran, förtvivlan, kaoset
Ingen som märker nått, ingen som ser
Men det känns




Fri vers av Redwine
Läst 323 gånger
Publicerad 2005-09-15 23:35



Bookmark and Share


  Smultris
Kanske folk märker mer än du tror...

Jag känner igen känslan som du skriver om, den svider.
2005-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine