Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ursäkta min spammning av texter/dikter what ever. Men jag är i kaos och måste få ut mig allt skit. Trodde inte man kunde på så gär risigit.


So be it

Kanske är jag inte tillräcklig för dig
Jag ville tro det, min hjärna tvivlar
Men mitt hjärta gör det ej
Har jag varit mig själv ? Har jag vågat ?
Försöker nå dig, du greppar ibland, men släpper taget.
Jag vill plock upp dig, få dig att förstår

Sömnlösa, apatiska nätter
Hjärnan spelar mig spratt
Vill leva i drömmen
Vill leva i sömnen
Men jag är alltid vaken


Dagarna går, sakta, men framåt
Kaoset består, för evigt, eller ?
Vill inte glömma, även om jag plågas.
Är enkelriktad kärlek för evigt ?
Viljan är svag, hjärtat är starkt, eller var .
Är det så här jag ska leva.
So be it.




Fri vers av Redwine
Läst 304 gånger
Publicerad 2005-09-15 23:58



Bookmark and Share


  Smultris
Nöj dig aldrig med mindre än vad du vill ha..

(ska jag säga)
2005-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine