Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alicia försvann


Alicia försvann
Kan någon säga hur
Som tur utan retur

En ”far” tog henne bort
För alltid om han får
Man vet inte hur hon mår

En ”far” säger som så
Mamman skall ej henne få
Se mera…

Världen är för liten
För små patetiska ”män”
Som ligger bakom skiten

Som kidnappar sina egna barn




Fri vers av LassO
Läst 160 gånger
Publicerad 2009-04-14 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO