Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite kärlek på dig vännen <3


Vännen, min vän


Brutal kärlek.
Jag kan nästan le
ett helt ärligt leende
nära dig.
Vilken vän, var har du varit?
Tårarna är kanske nära,
men du får mig att skratta ut dem.
Din mes, jag tycker om dig.
Nu har jag nästan orken
att orka.
Allt vore så enkelt om jag bara kunde
ha en liten du i fickan,
att ta fram när det behövs.
Du är bra.
Fastän bra är ett för litet ord.
Brutalbra,
är bättre.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 258 gånger
Publicerad 2009-04-14 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel