Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sörjandet



De sista man behöver
Är att få nåt mer
Att sörja över
Att de blir nån fler
Så det rinner över

De sista man vill ha
Är att finna
Mera som man inte vill ska
Mera tryck i sorgstenen stinna
Mer av det som inte är bra




Fri vers av LassO
Läst 137 gånger
Publicerad 2009-04-17 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO