Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Per Automatik


Per Automatik
Känner ni honom
Ni tar i han varje dag
Platskassen på affären tillverkas så
Liksom papperskassen

Dina pommefrites är automattillverkade
Liksom ANNAS pepparkakor
Och stora delar av din bil
Din dators olika kretsar
Och din diskmaskin

Din mobiltelefon
Och räknare
Samt en massa vardagliga ting
Tillverkas av Per Automatik
Den ”killen kan jobba han”




Fri vers av LassO
Läst 157 gånger
Publicerad 2009-04-15 00:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gav ett leende..
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO