Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mulen dag saknar solen

Påsk helgen har man blivit
bortskämd med det fina
vädret vill ha sol varje dag

Vill ej ha en mulen dag för
då är det så trisst då känner
även jag mig mulen och sur

Så snälla snälla sol kom snart
tillbaks igen för jag längtar
efter dig

Ska lägga mig tidigt så hoppas
när jag slår upp mina ögon blå
att solen tittar in på mig då




Fri vers av Ann-christin
Läst 280 gånger
Publicerad 2009-04-14 19:04



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Sol sköna sol. Den lyser upp våra sinnen och skapar en sådan värme. Snart är solen hos Dig igen.
2009-04-17

  Miss Mod
Såg själv i den sköna påsksolen, årets första huggorm ligga och njuta.
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin