Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mäns dröm, en oskudslfull slinka, som älskar i allt, snäll, god, kåt, oerfaren men lättlärd.(genom sej själv känner man andra säger då män, förlåt, kvinnor av ordning, kanske det, men jag har lärt mej att intelligenta kvinnor är mer charmerande, än andra)


Norrskön, norrkön



Norrsken
Talar man om
Men vissa de söker
Ännu i våra dagar
Norrskön och Norrkön

I förhoppningen om att hitta
En oskuld(sfull) skön donna
En med flätor, lång och smal
Stark som en oxe
Öm som ingen annan
Men med en ensidig kärlek
Som aldrig överger

Ja och norrkönet är norrländskt förstås
Med tillhörande dialekt
Dessutom ska hon vara lite mindre smart
Än dom själva, så de kan impa lite
Så de kan få en vacker kvinna som alla andra
Åtrår men som aldrig ger sej till nån annan
”dum, skön, vacker, trogen, utgivande snäll”

Men det kan ju visa sej att både
”norrkön och norrskön”
Är ett ordentligt ”norr-sken”
Smart, kåt, vild, varken oskuld eller
Oskuldsfull, förför vilken man som helst
Om du är ”stygg” med henne…
Så skenet bedrar nog
Om du inte är rädd om henne…




Fri vers av LassO
Läst 231 gånger
Publicerad 2009-04-14 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO