Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sila skönhet


Din kropp liksom silas
Av ljuset
Genom tunt draperat tyg
Då få delar skylas
Där inget är smyg


Där gylfarna spänns
Och ögon vattnas
Blodet det bränns
För inget hos dej fattas
Motståndet mattas
Och lusten den känns…




Fri vers av LassO
Läst 158 gånger
Publicerad 2009-04-16 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO