Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Östros och regeringen


Tomas Östros om regeringsbudgeten
”regeringen har förlorat greppet”
(Så säger mannen helt utan personlighet
På ett foto skulle han bli mer Cal Bild
Än Carl Bildt)


Tomas Östros i januari
”regeringen har förlorat greppet”

Tomas Östros i december
”regeringen har förlorat greppet”

Tomas Östros angående SAAB
”regeringen har förlorat greppet”

Tomas Östros om Volvo
”regeringen har förlorat greppet”

Tomas Östros höstas
”regeringen har förlorat greppet”

Tomas Östros troligen hela vägen
Till valet:
”regeringen har förlorat greppet”


Har Tomas Östros nånsin själv
Haft greppet?




Fri vers av LassO
Läst 147 gånger
Publicerad 2009-04-15 08:59



Bookmark and Share


  erkki
Skoj!
Delar din uppfattning! Men - om vi (självklart) intar en ärlig attityd: Är han inte den mest begåvade de har? S. Om de inte hade ställt till det som de har skulle jag tycka synd om dem. Deras politik är lika krokig som S:et
Jag har skrivit Finans-oro-bot. Likartade tankar.
God natt
Anders
2009-04-16

  Junitvillingen
Hahaha, denna är ju nästan för bra för att vara sann;-))) Här satte du verkligen huvet på spiken, vilken träffsäker text, jag riktigt myser. Massa applåder!
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO