Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mor

Ett skal kvar,
ingen själ.
Som kan släcka min törst,
efter en mammas varma hand.
Som torkar min tår,
med en kyss.
Säger meningar av kärlek,
i formler bara jag förstår.
Varför är det så?





Fri vers av Alvöga
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-07 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alvöga
Alvöga