Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roller och rockenroller

Personligt oprivat




Hajar du eller?

Ån mellan oss är alldeles för bred
jag når dig inte

Du och dina slipskompisar
med påmadaskallar
hajar inte mitt liv

Ån mellan oss är alldeles för kall
jag fryser och är rädd

Du och dina polare hajar inte
att det är en varm kram jag behöver

Ån mellan oss är alldeles för djup
jag drunknar i dina ord som jag inte hajar

Jag försvinner bakom dina lästa glasögon
dina ord blir till vatten som dunstar

Ån mellan oss behöver en bro
låt oss bygga en så jag får ett sammanhang

Ta av dig din kavaj
ta på dig jeansvästen

Låt oss spela luftgitarr på bron
och ta en Prince i solens sken

Smoke on the water




Fri vers av Epione VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-15 08:23



Bookmark and Share


  erkki
Om jag inte vore så rabiat när det gäller tobak...Host, urrk.

Annas vare fint.
Hajar o småfisk...
2009-04-30

    ej medlem längre
Två kontraster på var sin sida om en å. En mjuk och sårbar .... och en kallare och mer korrekt. Är det en bro som behövs? Tänk att i stället sätta sig i en kanot och glida ner för ån.. mot mynningen i en vacker sjö.
2009-04-15

  ~Leonardo~
En guitarr-hero kanske?? livat å glatt om det som skiljer mellen kreti o pleti...Kul!!!
2009-04-15

    Rolf Lindström
Du har kommit livets insikt väldigt nära. Att förstå, att bry sig, att känna.
Vacker, vacker min vän
2009-04-15

    Rolf Lindström
Du har kommit livets insikt väldigt nära. Att förstå, att bry sig, att känna.
Vacker, vacker min vän
2009-04-15

  Ilona _L
Rock´n roll med mils-vida kontaktstörningar! Kul skrivet!
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP