Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vackra..

Vackra skönhet

En svag vind tar tag i mitt hår

virvlar till

Titta upp

Jag ser dig

Du mig

En sekund av lycka








Fri vers av flickan i spann
Läst 204 gånger
Publicerad 2009-04-15 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann