Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta mörka sinnestillstånd, inget konstruktivt precis.....


"Melankolin..."

Melankolin
kommer över oss
när vi är intet ont anande
den sköljer över oss
och förmörkar vårt sinne

Melankolin
Denna illavarslande företeelse
som försätter oss i apati
och förlamar vår positivism
förnekar vår livsanda

Melankolin
uppfyller inga förväntningar
ger oss inga förhoppningar
psykedeliska skändningar
osynkade sändningar

Melankolin
Sällan något bejakande
leder mest till försakande
oro orsakande
vanmakt tilltagande

Melankolin
kan leda till förtvivlan
eller frustration
vilket skulle bevisas
med denna "aktion".......

----




Fri vers av Mats Henricson
Läst 195 gånger
Publicerad 2009-04-15 10:26



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Men skriveriet
fungerar och Du
filosoferar konstruerar
Men så snart det svarta
koagulerar och stannar
av och Du ser ett nytt
böljande hav, då hittar
Du kanske Din allra
bästa vandringsstav
och är på gång och igen
blir Dina ord till en glad sång!
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska