Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt hjärta vandrar mot ditt håll...

jag känner nu
det kalla
tomma
som fick mig
att gå
åtminstone
mitt hjärta
vandrade iväg
vidare
gömde sig
skakade av
smärta
värk
och
skräck
jag känner det
nu igen
påminns
som en
dålig repris
och längtar
tills jag kan
stänga av
helt
jag är på
god väg
och känner
att en ny
inre
trygghet
och värme
öppnar sig
för mig
det är du
som
ger mig
styrka
mod
och tillit
att våga
fortsätta
att
älska
igen
just nu
gör det
ont
vi har ännu
inte
hunnit och
kunnat
nå hela vägen
fram
men vi är
på väg
vi går
samma väg
från
olika håll
mot varandra
samma
tankar
samma
starka
kärlek
för
varandra




Fri vers av firefire
Läst 112 gånger
Publicerad 2009-04-15 14:04



Bookmark and Share


  Roula O
vackert...njuter av dina underbara rader...
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire