Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya lagar


I Afganistan så har man genomdrivit nya lagar
Bl a kan en man "kräva sex minst var 4:e dag"
Om han så önskar…

Inte vill jag bo där i alla fall
Bara var fjärde dag, fy Sune…




Fri vers av LassO
Läst 180 gånger
Publicerad 2009-04-15 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO