Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med en själ mer fläckig än, leoparden.... eller "den sexmissbrukandes vardag" hehe synd om honom, inte ett dugg faktiskt..... inte de minsta.... han brukar kalla det för "själavård" där han blandar ihop "missionerande och missionärsställningen"


Befläckad avelse


Herbert
En befläckad avelse
I varenda stavelse

Den raka mot-satsen mot
Den obefläckade
Det finns ren egoism

I varje påsättning
Pust pust, hem till frun
Nytömd och dann

Frust frust, de ringer från gymmet
Ojjoj lovade att sätta upp deras TV
Hur gör man det tro
Men det kan skapa möjligheter

Så var det hämta reservdelar på Volvo
Laga Lisas bil
Pust pust
För att skapa möjligheter

Lunch (har inte hunnit in på jobbet än)
Sen iväg, öppna posten
Pust pust
Den va inge kul

Sen hämta Paula vid verkstan
Iväg, sen hämta Cattis vid station
Pust pust, "Hudiksvalls obetalda tjejtaxi"
Så var de frun som ville nåt

Frust frust…
Så var de belöningarna.. Paula hade montan
Usch då tar Cattis istället, hon hade besök
Pust pust gymtjejerna, alldeles slut…

Kör ett pass först
Erbjudes en stående i kontoret
Men för trött efter träningen, slaknar mitt i
”jaja de händer väl alla ibland” suckar hon

Så rejset hem till frun
Kanske där då… nä ungarna är vakna
Grinar, hon kan inte slappna av
Pust pust… så mycke slit för så lite…. 6…

(och jobbet en timme på jobbet)




Fri vers av LassO
Läst 319 gånger
Publicerad 2009-04-15 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO