Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
himlans värsta come back-en


Om kollektivtrafiken.

och verkligen



en massa röster rökte marlboro
i ditt högra öra


genom decembernatten

en del saker måste hända

hon ska aldrig komma hem igen

ett minne bakom läpparna

stelt som hennes morfars händer


ett fönster är ett fönster är

en reflektion

din blick hejdas vid en råttjägarpojkes hand

han seglar ner vid trottoarkanten

lämnar efter sig en lukt av fransk revolution


en yngling hukade sig bakom en bok

brott och straff

han skulle aldrig komma att bli solbränd


i ögonvrån

det var ett faktum och ingenting mer

en man utan ansikte från tre hållplatser bort

eriksberg

sömnen grusade sig
under hans skor





grusade sig under hans skor





Fri vers av inmeddiginålsögatkamel
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-11 20:35



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
Nästa gång jag åker kollektivt ska jag leta efter en "råttjägarpojkes hand". Var får du allt ifrån?
2009-05-12

  Patrik Englund VIP
väldigt intressant och välskrivet.

vill dock se mer texter som "det handlar inte om någon asfalssorglighet - jag vill ha dig"

alltså mer konkret, men detta funkar absolut också då det är väldigt bra.
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

inmeddiginålsögatkamel