Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgi


Såg en film från 80talet
Den va lite märklig
Eller kulinarisk
Exotisk
Det var rälsbuss
Dunkdunkdunkdunk…
Skarvarna slår

Sen kan man undra
Utan att vara tåg älskare
Finns de nåt företag som misslyckats
Så kapitalt, i sin marknadsföring
Som SJ

”SJ SJ gamle vän
Roligt att du lever än
Men du ser rätt krasslig ut
Snart hörs ditt sista tjut”

Förr fanns de rälsbussar
Och godstransporter
De var inte lika trångt på vägarna
Som nu…




Fri vers av LassO
Läst 153 gånger
Publicerad 2009-04-16 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO