Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med glimten i ögat


Min gamle vän Dansken

 

 

 

min gamle vän Dansken
han är aldrig hungrig han
och bordsskick eller hyffs
är ingenting han förmår sig ha

ty min gamle vän Dansken
han har alltid gröt i käften

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2009-04-15 23:02



Bookmark and Share


    Anonym Ängel
Danskar är fiiiint folk! :D
2009-04-16

  Lena Krantz VIP
Hi hi....ja det kan ju vi tycka i alla fall...

;o)
2009-04-15

  Slagord
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
Internt och underbart!!!
Det var faktiskt lite roligt!
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP