Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
!!!!


Välkommen till röstbrevlådan.

välkommen till röstbrevlådan,
tala in ditt meddelande efter tonen
- ehm va?
välkommen till röstbrevlådan
- brev?
tala in
- lådan?
ditt meddelande
vadå lådan?
efter tonen
- MEN DET ÄR JU FÖR FAN INGEN JÄVLA TON, DET ÄR ETT PIP!

*PIIIP*

jag vet att jag inte bryter på en cool skånsk dialekt
eller är medlem i nån galen kristen sekt
Jag är varken anorektisk
eller energisk och epileptisk
Jag är inte Johnny cash
eller någons white trash
inte heller med i någon drog skandal
eller skrivit en bok som påminner om min psykiska journal
jag är inte heller en svart rappare
eller en mordisk kidnappare

Jag har ingen farsa som tjänar miljoner
eller lust att göra nån form av kropps transplationer
jag är inte svensson material
eller sådär mystisk och tvål hal
jag kastar inte gatstenar
eller tävlar i underliga idrotsgrenar
är varken köttätare eller vegetarian
eller kapare av nått flygplan
jag förstår mig inte på fågelkvitter
eller är nån jätte användare av färg och glitter.

jag är du som ni framför er ser
jag är någon som både tar och ger
jag har stora fötter
och en förkärlek för mina ryska rötter
jag är den som ger er musik
och kan slå i mer än en spik
jag har alltid varit en pojkflicka
och skiter i hur många kallorier det är i sockerdricka
Jag har drömmar stora som höghus
och precis som vampyrer trivs jag inte i dagsljus
jag är den som får er att vilja skaffa facebook
och jag lagar en fantastisk kyckling wok.

Jag är smidig som en elefant
och är livrädd för att värka som en tant
jag har alltid velat ha fräknar
och älskar att andetag om nätterna räkna
jag är inte naturligt blond
eller är värd en afrikanskabarn fond
jag är en mästare på dramatik
och ser ut som en hippie i batik
jag är kär i det som kallas livet
och tar mat och vatten förgivet
jag är den din mamma varnat dig för
och den din pappa älskar vad jag gör.

hata eller älska mig,
det är ingen stor grej.
men nu tar tiden slut
ja, jag ger dig en salut
tack för att jag fick låna din brevröstlåda
och jag hoppas att du mig med nya ögon skådar.




Fri vers av Julija Sidner
Läst 552 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-16 01:45



Bookmark and Share


    Pappersflygning
underbart. Du är så bra på att få rim att låta bra!
kram på dig
2009-04-21

    sunnanvind
ler brett*...Applåderar!
2009-04-17

  Sara Lundell
"jag har alltid varit en pojkflicka
och skiter i hur många kallorier det är i sockerdricka"

bäst! Älskar dig och dina ord <3 Bäst du börjar umgås med mig vah ;D
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Julija Sidner
Julija Sidner