Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landet utanför

Flickan

blöder

ensamma

droppar

i

landet

Utanför




Fri vers av Andreas Sjöström
Läst 580 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-16 11:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Enkla ord som säger otroligt mycket. Bravo!
2009-04-21

  L Patrik W Johansson VIP
Det här är som om någon vi känner, men hursomhelst är den bra

Be well,
LpatrikWJ
2009-04-18

  friheten
Stark
2009-04-17

  ramsesII
spännande text som på få ord fångar intresset.../
2009-04-16

  Roula O
mycket bra skrivet...få ord som säger mycket!
2009-04-16

  Ulf Lagerholm
denna dikt rymmer ett litet universum, där finns en dröm förborgad, en tanke som kanske håller på att sina, eller samlas i en skålform
2009-04-16

  sulimaa
Få ord som säger otroligt mycket...så snyggt!!
2009-04-16

  Sturesdotter
Det där landet...så många som bor där...
Mycket bra text.
2009-04-16

  Feminaz
Precisa ord
2009-04-16

  Vinkelns
Du skriver så vackert! Vilken talang, det är lika hänförande i text efter text. Denna både berör och förför.
2009-04-16

    Jnåt
kanon! enkelt, vackert och eget!
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Sjöström
Andreas Sjöström