Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läs och bli glad

att känna är som att äta choklad

att skratta är som känna solen i ens ansikte

att krama någon är som att se en rolig film

att gråta är som att lätta på ankaren när man ska på äventyr

att hata är som att få växa

att vakna på morgonen är som att få flyga

att kunna se är en gåva till hjärtat

att kunna höra är en resa

att kunna smaka är en present från gud

att älska är så otroligt att man kan bara säga orden

unikt, vackert , och allsmäktigt.

att skriva dessa ord är som att få krama sitt hjärta:)




Fri vers av gloria
Läst 163 gånger
Publicerad 2009-04-16 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gloria