Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Terrorm har "vunnit" i alla fall om lyssnar på Moskvas statsterrorister....


Slutkrigat


Kriget i Tjetjenien är slut
Säger Ryssarna

Vad säger Tjetienierna tro
Ja de som lever fortfarande
eller... törs säga nåt





(vad är en "fred" utan frihet
för fred)?
(vad är den värd)?




Fri vers av LassO
Läst 169 gånger
Publicerad 2009-04-16 21:01



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
bara livet i behåll, varken mer eller mindre
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO