Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

YNKEDOMSMÖRDARE


FÖR FAAAAAAAAAAAAAAAAAN
Byt ut ordet ”Hedersrelaterad”

Till ”YNKEDOMS TERROR”

Eller nåt annat mer passande….

Dessa barnamördare och familjeterrorister
Som hotar sej till respekt
För sin egen ynklighets skull

”har de ingen stake alls själva
så de måste skrämma till sej sånt”

YNKEDOMSMÖRDARE

YNKEDOMSTERRORISTER




Fri vers av LassO
Läst 143 gånger
Publicerad 2009-04-16 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO