Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tempel Ro

Meditation i templet finner jag mig ro

Sinnen blir lugna

Så andas

Djupt

Lyssna på tystnaden

Stäng av trafiken

Pausa tiden

Så andas igen

Djupt

Lyssna på tystnaden

Stäng av trafiken

Låt oss pausa tiden

För meditationen in i livet




Fri vers av Sayam Chortip
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-16 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sayam Chortip
Sayam Chortip