Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Ghost

Känner du av det

Personen intill dig

Känner du av andetagen ifrån det förflutna

Ser du skuggan i hörnet

Hur den dansar

Hur minnen kommer tillbaka

Glöm ej bort

Ditt liv

Ser du skuggan




Fri vers av Sayam Chortip
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-16 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sayam Chortip
Sayam Chortip