Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pianot i Mörkret

Hör du Pianisten
Han spelar i mörkret
Tonerna är mörka

Dimman är tung

Men musiken spelas än

Dimman är tung




Fri vers av Sayam Chortip
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-16 20:58



Bookmark and Share


  stella
Skön känsla här...
2009-04-19

  Anders P VIP
färger och klanger smälter samman i en förtätad stämning. Gillar den här
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Sayam Chortip
Sayam Chortip