Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en spillra..

 

 

en spillra

av trampat liv

se där det hoppfulla ändå

där finns ju liv

 

en spillra javisst

en ynklig spillra

som bara behöver en vindpust

för att slockna

 

en dörr som stängs oavsiktligt

en tidning som slängs på bordet

bara en vardaglig oansenlig sak

så slocknar vår spillra

 

faller isär

sjunker ihop

sprids med vinden

upplöses i alltet

 

och återuppstår

i sitt nästa liv

imorgon

då solen skiner igen




Fri vers av micke marin
Läst 219 gånger
Publicerad 2009-04-17 01:25



Bookmark and Share


  korpfjäder
Tänker på nalle puh när jag läser det här. tiddelipom
2009-04-17

  Carola Zettergren
Mycket fint skaldat av dig!!!
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin