Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det enda svaret..

 

 

en oansenlig man

en kackerlacka som ljusskyggt

gömmer sig för sig själv

springer fort fort fort

 

pratar i sin telefon

med verkligheten

som inte är

byter sen kanal

 

för att se rapport

med väder och sport

rynkar pannan

över senaste budgetkris

 

på hans nattygsbord

ligger svaret och väntar

det enda svaret

 




Fri vers av micke marin
Läst 250 gånger
Publicerad 2009-04-17 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin