Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rättslöshet i Kina


Kina är om man ser på BULTEN
Och deras fabrik
Med utpressning av en stat

"Världens största bur"
Där rättslöshet är princip
Och man går lätt över lik

Mutor är det mest naturliga som finns
varför ska demokratier ö h t ha med dessa att göra




Fri vers av LassO
Läst 133 gånger
Publicerad 2009-04-17 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO