Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rättslöshet i Kina II


Dina handskar
Är med stor säkerhet
Tillverkad av fångar

Någon av de miljoner fångar som kallas
Oliktänkande

Alla dessa som anser att demokrati är bra
Och säger det




Fri vers av LassO
Läst 129 gånger
Publicerad 2009-04-17 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO