Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner med snibb, sladd och gadd

 




Nattskratt

~~
klockan är halv elva
grannen har blåst ut sina ljus
katten ligger på kudden
det är stilla i vårt hus
~~
telefonen ringer
hjärtat slår extra slag
sladdlös oro
hej det är bara jag
~~
dina ord ger mig skratt i mörker
dagens fördämningar rasar ner
pulsen vaggas av i dina varma toner
telefonstolpen på gatan den står fortfarande och ler
~~
vi skrattar åt livets galenskap
åt oss själva och vilka vi är
när våra ord möts brinner sladden
vi slåss, busar och svär
~~
klockan blir halv ett
grannen vaken av ett skratt
katten lämnar surt kudden
ännu en leende natt

*L*

Epione-09




Fri vers av Epione VIP
Läst 306 gånger
Publicerad 2009-04-17 09:48



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Ett härligt nattsamtal verkar det som..rimmen sitter ju fint också..
Skönt att garva åt livets galenskaper...bra bra vännen.
2009-04-17

  Ilona _L
Fint och nära skrivet!
Dröjde ett tag innan jag upptäckte rimmen! Vilket jag tycker är ett plus!
Tredje versens tredje o fjärde rad haltar lite och gör att det blir lite ur rytm... om jag får lov att komma med neg. lite kritik?
2009-04-17

    ej medlem längre
En härligt livsbejakande rimmande glädjedikt som jag leende läser.
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP