Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Jag som brydde mig, och så är du inte ens tacksam! Älskar du mig inte?"


kravmärkt

 

 

 

när man får

enkelt att älska, det är ju vår

tills man får

 

 

krav på återbetalning svår

 

 

 

klart kärlekar dör där jag går
med öppna sinnen i bakbundna spår

 

där händer bär det bisarra

att ge av osynlig gåva

 

klart kärlekar dör där jag går
med skuggande hand över bländande spår

 

där kvällens skuggor bedarra

över löftens kvarglömda lova

 

klart kärlekar dör där jag går

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 145 gånger
Publicerad 2009-04-17 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri