Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höst prakt!

Ser färgerna komma,
det gula och röda.
Rött o gult segrar,
det över för denna gröna.

Ser dom finna målnen breda ut sig,
bilda stora svarta moln.
Molnen fäller regndroppar våta,
och täcker marken med en doften av höst.

Sakta ser man färger spraka,
när solen tittar fram efter regn.
Det blir som om hosten förvandlades,
till gyllende glitter.

Ser regnbågen längre bort,
önskar min önska.
Tänker på sommar minnen,
i det fina höst vädret.




Fri vers av Ghost85
Läst 527 gånger
Publicerad 2005-09-16 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ghost85
Ghost85