Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du älskar mig


när jag lyckas
ingjuta

vågorna av din
energi


mot mitt bräckliga
jag


ser jag ljuset
igen


och allt är där

stjärnhimlen
färgerna
dofterna


likt magi


som tillåter
lusten


rusa i blodet
igen


för den
sanna
kärleken




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 242 gånger
Publicerad 2009-04-17 12:49



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Underbart!
2009-04-18

  Rockalex
Härligt inspirerande ord

tack
2009-04-18

    Bodil Sandberg
En underbart vacker kärleksdikt..hur strömningarna från den älskade bär kraften och lusten - så vackert!
2009-04-17

  Larz Gustafsson VIP
Så är det för mig varje gång jag kommer tillbaka till Jesus efter att ha misslyckats.
Plötsligt blir allt vackrare och det är lättare att andas.
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell