Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigets ansikte (och ashel)


Det är män i skor som
Dödar andra män i skor
I alla fall förr var det så
Möjligen i stövlar då
Men var inte så förbannat petig…

Dröm dej in i 1:a världskriget
En vidrig Churchill, såg det hela som en lek
Ett spel, en slags manlig kraftmätning
Ännu vidrigare ”adelsmän”, rena packet
Rena jävla vidrighets och vidrig hets, pack
(krigets ashel)
Skickade dom ”vanliga”
Underklassen, i döden (krigets ansikten)

Man låg och besköt tyskarnas linjer i nån vecka
Sen ”som en överraskning” så kom det ett gäng
Upp hoppande ut sina nedgrävda diken
För att anfall…
Bakom, i väl skyddat tillstånd, står en adelsjävel
Till officer och skriker
”Spring då för kungens, Englands och Guds skull”
”Spring era fegisar, vinn ära”
(spring annars skjuter jag er i ryggen, skrek den fan)
(krigets ashel)

En sån jävla ära
En sån jävla era
De var verkligen bokstavlig kanonmat
Även om de flesta mejades ner med kulsprutor
Ratatatatatatatatatatata
Kanon mat kanon mat kanonmat
”Kanoniseringens baksida”
Båda sidor ”är av Gud skyddade”

Man skyller sin egen djävulskhet på Gud
Och kyrkorna horar med makten
Som en symbiotiskt äktenskap
Horan viker ut sig för att tjäna
Och tjäna på maktens våld
På människorna

Horornas stormöte är biskopssammandragningen
Där föds mycke av djävulskapet
Kyrkan, horan, har aldrig sagt att
”vi drar bort välsignelsen i ert krig”
Man ställer alltid upp…
Oavsett skäl….(krigets ashel)

Så de står och välsignar adelspack(krigets ashel)
Som skickar alla dessa i döden
Och kallar det ”Guds mening” t o m
Av 1000 överlevde 4, hm ”Guds mening”
Makten och adelns idioti
Som inte hade människo respekt nog
Att kunna sköta sin uppgift…

Engelska adel
En samling rövknullande ouppväxta pojkar
Med sexuella problem rövlära i pojkrummen
Med tillhörande smiskningar
Och perversioner i sin manlighetsbrist
(jag sa ju det) (krigets ashel)
Som tror att det är manligt att skicka folk i döden
Med det sjuka arv som adelsskråt tillåter
(och med lagen som stöd)
Lika illa som på stenåldern tamejfan
(krigets ashel) (och fega såna)

Fan nästan 100 år efteråt så blir man fortfarande
Förbannad över sånt….




Fri vers av LassO
Läst 216 gånger
Publicerad 2009-04-17 18:55



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Första Världskriget sägs ha varit bra mycket värre än Andra......arma stackare....
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO