Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I risens tid


Smiskar och slår
Risa han får
Med björkkvist från trädens grenar
Ränder och spår
Kanske de går
När fantasins skrikande skenar

Lekar och lust
Stön skrik och frust
Hörs mellan smaskande slagen
Vrålande pust
Värkande must
När Scheike är i de tagen




Fri vers av LassO
Läst 142 gånger
Publicerad 2009-04-17 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO