Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstkärlek

jag vill ha lite
oskyldigt navelsmek
under yllefiltar
och
långpromenader
med tumvants handhållande
genom höstlöven




Fri vers av livräddaren
Läst 463 gånger
Publicerad 2005-09-16 18:08



Bookmark and Share


    vilsen
härligt skrivet om höstmys, min snäcka (L) !
2005-09-18

  Virgo Cinnamon
jättegullig denna dikt om en årstid jag inte gillar så....
2005-09-18

  oprivat
åh så fint älskling! jag bangar inte lite höstmys;)
2005-09-17

    Marlou
varma, vackra, kärleksord .
önskar mig också höstkärlek.
2005-09-16
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren