Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gul tapet

Gula tapeter

varma

smakfulla

Mitt liv innaför dessa gula väggar

Mina drömmar sluter sig innanför dem

de kan viska om hemligheter

vilka som har varit innanför dessa väggar

skrikit

smekt

älskat

lovat varandra världen

sedan svikit dessa löften

flyttat

börjat om.




Fri vers av flickan i spann
Läst 392 gånger
Publicerad 2009-04-17 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann